A. Comenzi online de produse prin adaugare in cos:
Comenzile online pot fi plasate oricand, indiferent de zi sau interval orar. Confirmarea cat si procesarea comenzilor se va face in prima zi lucratoare, dupa ora 08, urmand ca un operator aerconditionatalba.ro sa va contacteze telefonic pentru a stabili toate detaliile legate de livrarea acestora la adresa indicata in comanda.

Pentru asistenta, contactati-ne telefonic sau prin e-mail pentu a solicita mai multe informatii legate de produsele noastre.
Pentru a comanda online, prin utilizarea cosului de cumparaturi, trebuie sa parcurgeti cei 3 pasi de mai jos:

1. Navigati in categoriile aerconditionatalba.ro si adaugati produsul dorit in cosul de cumparaturi selectand butonul “Adauga in cos”. Ulterior se pot adauga si alte produse, avand posibilitatea sa selectati cantitatea dorita din fiecare. Cand produsele dorite le aveti in cosul de cumparaturi, mergeti la pasul urmator.

2. Creati un cont de utilizator pe aerconditionatalba.ro prin introducerea datelor solicitate. Ulterior veti putea accesa contul utilizand adresa de email si parola aleasa la inregistrare, beneficiind de un istoric al comenzilor, facturi, garantii, produse preferate etc

3. Este ultimul pas, aici verificati daca datele introduse sunt corecte si observatii pe care personalul nostru le inregistreaza in comanda. In cateva ore de la plasarea comenzii, veti fi contactat telefonic pentru confirmare si verificare a produselor.

B. Comanda telefonica
Pentru a plasa o comanda telefonica, va rugam utilizati urmatoarele numere de telefon:

0756.70.60.80  sau 0756.70.90.80

Care este procedura simplificata?
Selectati produsul/ele si contactati-ne la unul dintre numerele de telefon de mai sus. Un operator va prelua toate informatiile necesare si va finaliza comanda.
Comenzile telefonice pot fi plasate, de Luni pana Vineri, in intervalul orar 08.00 – 20.00 si Sambata intre orele 08.00 – 16.00.