Alege modelul de aer conditionat Daikin preferat

Scurt istoric despre brandu-ul Daikin

Daikin Industries Ltd a fost fondată în 1924 ca Osaka Kinzoku Kogyosho LP de Akira Yamada. În 1953, a fost dezvoltat Daiflon sau policlorotrifluoretilena. În 1963, compania a fost redenumită Daikin Kogyo Co Ltd și a dezvoltat Neoflon. În 1982 a fost redenumită actuala Daikin Industries Ltd.

În 2017, Daikin a deschis Daikin Texas Technology Park, cea mai mare fabrică a sa și a cincea cea mai mare fabrică din lume. Costând 417 milioane USD, această unitate de 4,1 milioane de metri pătrați din Waller, Texas, va consolida operațiunile de producție ale Goodman.

Începând cu 2021, alte companii care reprezintă alte mărci Daikin includ Motili și Quietflex.

DAIKIN SENSIRA

Confort optim

Noul aparat Sensira iti ofera functii avansate de distribuire uniforma a aerului si temperaturii in toata camera, precum si posibilitatea controlului de la distanta prin intermediul smartphone-ului.

Eficienta energetica ridicata

Daikin Sensira furnizeaza o serie de solutii de reducere a consumului de energie, precum tehnologia Inverter sau agentul frigorific R-32.

Fiabilitate

Pentru a garanta o functionare optima, acest model a fost echipat cu un compresor imbunatatit.

Eficienta energetica ridicata

Clasa A++ - eficienta energetica

Consumul tau de energie electrica va fi substantial diminuat datorita tehnologiei Inverter, materializata intr-un compresor complex care isi ajusteaza viteza de lucru in functie de temperatura camerei, evitandu-se astfel opririle si pornirile consumatoare de curent in exces.

Sensira face parte din gama Bluevolution, caracterizata de folosirea agentului frigorific R-32, care reduce cu 68% impactul asupra incalzirii globale (GWP) si imbunatateste performanta energetica a aparatului.

Aparatul atinge valori ale eficientei energetice de pana la 6,87 SEER si 4,28 SCOP

DAIKIN PERFERA

TEHNOLOGIE DE TOP PENTRU CONFORTUL TAU

Ochiul inteligent pe 2 zone. Cand te vei afla in camera, vei fi protejat de rafalele de aer, deoarece aparatul este setat sa nu trimita fluxurile direct spre persoanele detectate. In momentul in care vei pleca din camera, unitatea va trece automat pe setarea de economisire a energiei.

Functia Silentios: Daikin Perfera este o prezenta permanenta, dar extrem de discreta in spatiul tau locativ, gratie functionarii sale silentioase, cu niveluri reduse ale zgomotului care pe treapta minima a ventilatorului atinge nu mai mult de 19 dBA.

Fluxul de aer 3D – aceasta functie asigura distribuirea uniforma a aerului in intreaga incapere, prin directionarea acestuia atat pe verticala, cat si pe orizontala.

Clasa A+++ - eficienta energetica

Optimized heating 4 – este o tehnologie de top, special creata pentru ca aparatul de aer conditionat sa iti ofere climatul interior perfect chiar si la temperaturi exterioare de – 25 °C. 

Fiabilitate – Daikin Comfora ofera acum performante superioare, datorate unor imbunatatiri tehnologice:

Un compresor mai mare pentru incalzire confortabila

Mai putine cicluri de degivrare

Poti descarca aplicatia din App Store sau Google Play, accesand unul dintre linkurile urmatoare:

Download on the App Store  Get it on Google Play

Conducte mai lungi si racorduri pentru condens pentru o instalare mai usoara a aparatului

DAIKIN EMURA

TEHNOLOGIE DE TOP PENTRU CONFORTUL TAU

Ochiul inteligent pe 2 zone. Cand te vei afla in camera, vei fi protejat de rafalele de aer, deoarece aparatul este setat sa nu trimita fluxurile direct spre tine. In momentul in care vei pleca din camera, unitatea va trece automat pe setarea de eficienta energetica.

Functia Silentios: Daikin Emura este o prezenta permanenta, dar extrem de discreta in spatiul tau locativ, gratie functionarii sale silentioase, cu niveluri reduse ale zgomotului de pana la 20dBA.

Fluxul de aer 3D – aceasta functie asigura distribuirea uniforma a aerului in intreaga incapere, prin directionarea acestuia atat pe verticala, cat si pe orizontala. Se activeaza fie automat, fie la comanda utilizatorului.

EFICIENTA ENERGETICA RIDICATA

Clasa A++ - eficienta energetica Consumul tau de energie electrica va fi substantial diminuat datorita tehnologiei Inverter, materializata intr-un compresor complex care isi ajusteaza viteza de lucru in functie de temperatura camerei, evitandu-se opririle si pornirile consumatoare de curent in exces.

Emura face parte din gama Bluevolution, caracterizata de folosirea agentului frigorific R-32, care reduce cu 68% impactul asupra incalzirii globale si imbunatateste performanta energetica a aparatului.

Aparatul atinge valori ale eficientei energetice de pana la 8,75 SEER si 5,15 SCOP.

DAIKIN COMFORA

TEHNOLOGIE DE TOP PENTRU CONFORTUL TAU

Filtrul fotocatalitic din apatit de titan – Vei respira un aer mai curat gratie acestei functii care va indeparta mirosurile neplacute si va neutraliza particulele de praf, bacteriile, virusurile si alergenii in proportie de aproximativ 99%.

Functia Silentios – Daikin Comfora este o prezenta permanenta, dar discreta in spatiul tau locativ, gratie functionarii sale silentioase, cu niveluri reduse ale zgomotului de pana la 19 dBA.

Filtrul de argint –  este un filtru nou introdus pentru aceasta gama, care, impreuna cu filtrul fotocatalitic, contribuie la eliminarea factorilor alergeni din ambientul interior.

Modul economic iti permite sa utilizezi alte aparate mari consumatoare de energie, datorita faptului ca acesta poate fi setat pe un nivel de consum redus de curent.

Baleierea verticala automata asigura o distribuire uniforma a aerului si a temperaturii in intreaga camera, prin deplasarea fantelor de refulare in sus si in jos.

EFICIENTA ENERGETICA RIDICATA

Clasa A+++ - eficienta energetica

Consumul tau de energie electrica va fi substantial diminuat datorita tehnologiei Inverter, materializata intr-un compresor complex care isi ajusteaza viteza de lucru in functie de temperatura camerei, evitandu-se opririle si pornirile consumatoare de curent in exces.

Comfora face parte din gama Bluevolution, caracterizata de folosirea agentului frigorific R-32, care reduce cu 68% impactul asupra incalzirii globale si imbunatateste performanta energetica a aparatului.

Aparatul atinge valori ale eficientei energetice de pana la 6,92 SEER si 4,61 SCOP

DAIKIN URURU SARARA

5 TEHNICI DE TRATARE A AERULUI

Racire si incalzire – Aparatul incalzeste si raceste camera rapid si eficient, asigurand confortul tau optim

Aer proaspat (ventilare) – Daikin Ururu Sarara iti reimprospateaza aerul din camera chiar si cu ferestrele inchise, fara a se inregistra pierderi de caldura, fiind singurul aparat de aer conditionat din lume tip split de perete care face aport de aer proaspat

Umidificarea Ururu – vei scapa de senzatia de aer uscat, datorita functiei Ururu care asigura umidificarea ambientului folosind umezeala din aerul inconjurator, fara a fi necesara racordarea la o sursa de apa

Dezumidificarea Sarara – indeparteaza excesul de umiditate din spatiile interioare metinand temperatura constanta, evitandu-se astfel disconfortul termic

Purificarea aerului – tehnologia Flash Streamer purifica aerul prin filtrarea prafului, bacteriilor, mucegaiurilor si mirosurilor neplacute in 3 faze succesive

CONFORTUL PERFECT DATORITA OCHIULUI INTELIGENT PE 3 ZONE

Cand te vei afla in camera, vei fi protejat de rafalele de aer, deoarece aparatul este setat sa nu trimita fluxurile direct spre tine.
Detectarea se realizeaza pe 3 directii – in fata, la stanga si la dreapta.
Daca nu detecteaza nicio persoana, unitatea va trece automat pe setarea de economisire a energiei, oprindu-se in cele din urma.

EFICIENTA ENERGETICA RIDICATA SI IMPACT REDUS ASUPRA MEDIULUI

Consumul tau de energie electrica va fi substantial diminuat datorita tehnologiei Inverter, materializata intr-un compresor complex care isi ajusteaza viteza de lucru in functie de temperatura camerei, evitandu-se astfel opririle si pornirile consumatoare de curent in exces.

Ururu face parte din gama Bluevolution, caracterizata de folosirea agentului frigorific R-32, care reduce cu 68% impactul asupra incalzirii globale (GWP) si imbunatateste performanta energetica a aparatului.

Aparatul atinge valori ale eficientei energetice de pana la 8,60 SEER si 5,50 SCOP.

Daikin se descrie ca fiind un producator de top al echipamentelor de climatizare. Misiunea sa este de a oferi servicii de climatizare de calitate si complexe, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un interior confortabil. Sistemele sale au rolul de a incalzi, raci, ventila, refrigera, climatiza. Daikin este un bun prieten al mediului si un lider in a economisi energie. Gama aparatelor de aer conditionat Daikin este alcatuita din: Emura, Stylish, Urura Sarara, Sensira, Perfera si Comfora.

Viziunea Daikin este „Perfectionarea Aerului”

Lumea contine un numar infinit de spatii. Daikin considera ca aerul din fiecare dintre ele ar trebui sa fie ideal pentru mediul pe care il sprijina. Astfel, facem posibila gestionarea aerului – pentru a-i controla temperatura, umiditatea, debitul si purificarea. Noile cercetari interesante promit capacitatea de a modula elemente senzoriale, cum ar fi lumina si mirosul. Vom continua sa identificam oportunitati si sa cautam solutii in timp ce ne straduim sa facem spatiile lumii mai fericite si mai confortabile.La Daikin descoperim ceva nou in fiecare zi.

Sistemele de aer conditionat Daikin de tip split si multi-split de la Daikin ofera performante superioare, eficienta energetica si confort in solutii elegante care se conformeaza tuturor spatiilor interioare si stilurilor de viata. O gama extinsa de produse utilizeaza tehnologia Daikin pentru costuri mai mici si impact asupra mediului.

Avantajul Daikin

Control individual
Fiecare unitate interioara poate fi operata independent pentru a oferi confort aerului numai in incaperile unde este necesar.

Economii de energie si costuri
Tehnologiile avansate de invertor si pompe de caldura realizeaza o eficienta mai mare si economii de energie la costuri mai mici.

Instalare flexibila
Aparatele de aer conditionat compacte split/multi-split Daikin se instaleaza cu usurinta in locuinte in care spatiul este limitat.

Gama extinsa de produse
O gama larga de modele permite potrivirea perfecta a stilului si performantei cu orice spatiu interior.